Velkommen til et nyt skoleår 2016-17

Lærerbilled skolestart 2016 005

Klar – parat – START …..

Klar – parat – start ….. skoleåret 2016-17 er i gang! Endelig, vil nogen måske sige, fordi ferien har været lang og det nu bliver godt at komme tilbage eller komme i gang med alt det nye.

Nyt caféområde og TV-stue
Når 2. års eleverne kommer tilbage på skolen i morgen, kan I godt glæde jer til at se, hvor flot vores spisesal ser ud med nye borde og stole. Jeg kiggede lige ind i spisesalen, før jeg gik hjem i dag, og pedellerne knoklede med at få det hele færdigt. TV-stuen er nu et lille rum for sig selv, så man kan få fred og ro til at se en udsendelse. I går og i dag er det nye caféområde også langsomt kommet på plads. Indtil i går myldrede det stadig med tømrere, elektrikere og malere, men de er færdige, og møblerne er på plads. Det ser super godt ud – og vi glæder os rigtig meget til at tage det i brug sammen med eleverne.

Modtagelse af nye elever på Fenskær Efterskole
Og på søndag er vi parate til at tage imod alle de nye elever på Fenskær 🙂 . Der er sikkert ved at blive lagt sidste hånd på pakningen i dag …. mens sommerfuglene i maven vokser! Og selvfølgelig gør de det, for selvom alle, der begynder på Fenskær, har været på besøg og set det hele, er det alligevel anderledes, når det pludselig er NU, man skal af sted!

Introugen
Her i vores Introuge indfører vi allerede den struktur, efterskolehverdagen kommer til at følge, så selvom man ikke har sit skema endnu, bliver der hurtigt styr på, hvornår spisetiderne er – hvornår der er hustimer – hvornår der er væksteder og valgfag – og selvfølgelig også, hvornår der er FRI! Fritiden og tid til vennerne er en dejlig del af efterskolelivet, som hurtigt kommer til at have stor betydning i hverdagen. En anden vigtig ting i vores Introuge er Husturen, hvor husene allerede på onsdag tager på en lille mini-lejrskole. Nogle huse tager af sted alene, andre huse har slået sig sammen, men konceptet er det samme: at vi har 2 døgn i fred og ro og tæt samvær, hvor vi har tid til at lære hinanden rigtig godt at kende. Der er arrangeret forskellige udflugter, aktiviteter og samarbejdsøvelser – og så er der jo også lige det med maden, der hverken kommer på bordet eller bliver ryddet væk af sig selv igen, så ingen behøver at være bekymrede for at få tiden til at gå 🙂

Hverdagen begynder
Når vi kommer hjem fra Husturen næste fredag, er mange godt trætte – såmænd både elever og lærere, og vi har god erfaring med, at mange trænger til at tage hjem på weekend for at få sovet og snakket alle de nye indtryk igennem, for efter weekenden starter skemaet og den almindelige efterskolehverdag op, så der kommer en uge, hvor der igen kommer nye oplevelser og indtryk morgen, middag og aften. Så er det godt at have lidt ”overskud” sat ind på kontoen og starte mandag morgen frisk og veludhvilet!

Følg os på de sociale medier
Efterhånden som der kommer billeder eller fortællinger ind fra aktiviteterne i Introugen og fra de forskellige husture, lægger vi det op på de sociale medier. Det vil især være på Fenskær Facebook og på vores webalbum på Fenskær Google+, I vil kunne finde nyt fra Introugen.

Vi ses!

Hilsen
Inger

IK / 08.16

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole og tagget , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s