Vinterlejrskole i Idre Fjäll, 2016

HO0A8554

Ny periodestart i skoleåret 15/16

Her efter en dejlig påskeferie har vi netop påbegyndt en ny periode i vores årsskema, og alle elever har haft mulighed for at vælge nye værksteds- og valgfag, der passer til både interesser og årstid. Der er taget fat på mange undervisningshold, hvor man skal være udendørs det meste af tiden – så f.eks. gartneri og stenværkstedet kører nu igen for højtryk!

Sol og succes på ski

Vi nyder glimtet af forårssolen og at kunne gå tørskoet rundt fra bygning til bygning på skolen ….. men snakken går stadig på ”sne” og vores fantastiske vinterlejrskole i Idre Fjäll, som vi kom hjem fra lige op til påsken. Igen i år kommer vi hjem med mange succesfulde fortællinger om at stå på ski, og det er altid skønt at høre én fortælle ”jeg troede aldrig, jeg ville få lært det ….. men jeg kunne bare! Jeg gjorde det!!!”

Vi lagde ud med nogle dage, hvor sol og fantastisk sne var med til at understøtte både glæden og modet til at kaste sig ud i at lære at stå på ski. Også for de øvede skiløbere var der stort smil på – og snakken gik, at vi da sjældent havde haft så god sne at køre i. Hen på ugen skiftede vejret – først mere gråt og senere fik vi meget tøvejr, som giver en tung og lidt træls sne at køre i, men – men – men ….. det var stadig godt!

Influenza-land

Vi havde lidt af en ubuden gæst med os på lejrskole i år – influenza 😦 ….. og den gjorde et godt indhug især i lærerflokken. Heldigvis var vi rigtig mange voksne af sted, så det kom stadig til at fungere fint på holdene. Efter hjemkomsten er det fortsat med influenza både mellem elever og lærere, men vi satser stærkt på, at kurven er knækket nu 🙂 .

Med en elev, der har fødselsdag på skituren … og huslærere, der begge lå syge, så trådte kollegerne sammen og sørgede for, at der blev fejret lidt ekstra! Måske I så klippet på Fenskærs Facebook?

Drone-foto

Vi har altid mange dejlige fotos med hjem fra vores skilejrskoler – og i år var der en ekstra lille krølle på denne oplevelser, for Bjørn havde taget sin Drone med, så da vores traditionelle foto skulle tages, hvor hele skolen sidder samlet foran én af hytterne, satte han også dronen op, så vi alle blev fotograferet og videofilmet på en spændende måde, så man nu også bagefter kan sidde og få et godt indtryk af, hvordan vores store skihytter og hele området omkring ser ud.

Efterhånden som vi er færdige med at redigere materialet, bliver det lagt ud på Fenskærs YouTube-kanal ligesom der bliver lagt rigtig mange billeder på vores webalbum på Fenskær Google+. I første omgang er der en lille smagsprøve, hvor Bjørn har klippet en video sammen fra en dag, han kørte med ”hold 2”, men der kommer løbende mere til ….. så husk at tjekke dér – og kig også forbi Fenskær Facebook, hvor vi lagde billeder og video op, mens vi var af sted!

Hilsen
Inger

 

IK / 03.16

 

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Lejrskoler på Fenskær Efterskole, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Uncategorized og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s