Velkommen til et nyt skoleår på Fenskær, 2015-16

Velkommen til Fenskær Efterskole

Velkommen til Fenskær Efterskole

Sommer, sol …… og skoletid
Fra ferietid til skoletid – der er nok mange, der rundt omkring sidder med små sommerfugle i maven i disse dage, når et nyt skoleår skal startes. Både når man er 2. års elev og skal møde de gamle kammerater …. men nok ikke mindst hvis man er ny elev, der skal begynde at gå på efterskole! Der pakkes og streges ud på lister, så man forhåbentlig får husket det hele, og alligevel kan det være lidt svært at regne ud, om man lige får dækket alle situationer ind med det, der sendes med?!

Vores 2.-års eleverne startede i går, lørdag, og det var en rigtig hyggelig dag – med rigtig mange knus og rigtig meget snak. For nogle var det selvfølgelig også lidt ”tomt”, fordi man lige manglede slyngveninden eller kæresten fra sidste år, men det giver samtidig god grobund for at glæde sig til at møde alle de nye elever, der kommer i dag, søndag.

Ny elev på Fenskær
Det er et rigtig stort hold 1. års elever, vi tager imod i år, hele 50 🙂 – så der er mange ansigter og navne, vi hurtigt skal have lært. Hvor betyder det bare meget for os alle, at man kan blive genkendt og kaldt ved navn, når man skal falde til et nyt sted …. det tror jeg godt, alle vi voksne kender! De første dage er det mest i vores spisesal, hele flokken er samlet, og nye elever vil ofte oplever at vi lærere går rundt fra bord til bord og træner navne.

Introuge og hustur
De første dage i Introugen er der forskellige aktiviteter, hvor man både er i huset, man skal bo og undervises i, men der er også fællesaktiviteter, hvor vi er hele skolen samlet. Morgentimen, hvor der synges og læses højt, starter allerede her i Introugen og fortsætter skoleåret igennem. Det er en hyggelig og rolig time, som vores forstander og viceforstander, Niels og Helge, har – og når skemaet rigtigt begynder, er det fra tid til anden også forskellige fra lærerflokken, der har denne time.

Men – først skal vi lige have vores Introuge, og et meget vigtigt punkt der er vores hustur, hvor husene enkeltvis eller to og to tager på tur med overnatning i hytter fra onsdag til fredag. Det er en fantastisk ryste-sammen-tur, hvor vi ikke bare bliver gode til hinandens navne, men også begynder at kende hinandens personligheder og mange gode venskaber begynder at vokse.

Når husene har været på tur, bliver der efterfølgende lagt billeder på Fenskærs webalbum på Google+, så husk at kigge forbi! – Tænker I, hvad er sådan en ”hustur” egentlig for noget, kan I også læse tidligere blogindlæg fra andre år (her på Fenskær bloggen) og se nogle af de album, der også ligger fra tidligere på Fenskær webalbum på Google+.

Velkommen Men først og fremmest – gammel som ny elev – et kæmpe stor VELKOMMEN til jer alle! Vi har været i gang på skolen i mange dage og er parate til at tage mod jer og lære en masse nye at kende!

Vi glæder og til at se jer alle!

Hilsen
Inger

IK / o8.15

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s