“Byger som går og kommer …….”

Markedsdag på Fenskær Efterskole, maj 2015

Markedsdag på Fenskær Efterskole, maj 2015

Nu sommertiden kommer ……

Med indgangen af juni har vi taget fat på sommermånederne – men – lige nu har de ladet lidt vente på sig her i Vestjylland! Vi må vist endnu engang citere Thøger Larsens med ”byger, der går og kommer – det er den danske sommer”

Idrætsdag på Finderup Efterskole

Vi har ellers længe håbet, at lige i denne uge ville solen være på og sørge for en varm dag til alle eleverne, der har været til Idrætsdag på Finderup Efterskole. For 3. år i træk mødes Gødvad, Finderup og Fenskær Efterskole til en sjov og udfordrende idrætsdag, hvor der bliver fightet i mange forskellige discipliner – fra fodbold, hockey og svømning til Uno og Kongespil. Der kom rigtig mange fine medaljer med hjem – og det var en flok ”godt brugte” unge mennesker, der trængte til en lur, da stilletimen startede. På Fenskærs Facebook ligger der nogle billeder af glad medaljemodtagere – og når vi får flere fotos samlet sammen, lægger vi det på vores webalbum på Fenskær Google+, så vi kan se, hvordan en idrætsdag i SÅ meget regnvejr blev afviklet.

3U’erne i København

Efterskolens 3U elever har også netop været på deres årlige lejrskole til København. Trine, Bjørn og Jens fulgtes med eleverne – og de lagde løbende nogle dejlige billeder på Fenskærs Facebook, så vi kunne sidde herhjemme og følge lidt med i, hvad der skete! Nationalmuseet, Eksperimentariet, Kanalrundfart & Den lille Havfrue var spændende oplevelser – men aftenunderholdningen, hvor scenens standup’er gik i dialog med nogle af eleverne, blev en helt speciel oplevelse. Jeg tror nok, der pludselig var nogle, der følte, at Fenskær blev placeret på danmarkskortet! Billeder var turen kan I finde på webalbummet!!!

Markedsdag i sol og blæst

Også vores Markedsdag måttet vi rette til efter vejret i år. Vi plejer at nyde, at alle døre kan åbnes og vi kan stå udenfor med både salgsboderne og også Markedsdagsbandet, der giver stemning på hele markedspladsen. Men allerede dagen inden markedet kunne vi konstatere, at vi måtte sætte en ”regnvejrsplan” i værk. Så er det dejligt, vi også har gode indendørs faciliteter, så vi stadig kunne have mange af tingene samlet inden døre. Træ / metal og pileværkstedet var dog seje og valgte, at de blev ude med deres salgsboder. Heldigvis var det kun mindre byger, der kom i løbet af eftermiddagen – så der blev også handlet godt udendørs, så snart solen tittede frem.

Afslutningen nærmer sig

At skoleåret snart er forbi, er et samtaleemne, der dukker op næsten hver dag! Der bliver snakket om det med glæde og forventning – men også med lidt usikkerhed over de nye ting, der skal ske, og ikke mindst over alle dem, man skal sige farvel til. Men inden vi når dertil, har vi stadig nogle dejlige og travle uger med helt almindeligt skema og tid til både at lære nyt – og til at få ting gjort færdige, man er i gang med på værkstederne.

Hilsen
Inger

IK / 06.15

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Udflugter og fritid på Febskær Efterskole og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s