Fenskær Efterskole byder velkommen til Efterskolernes dag 2014

Fenskær Efterskole, Nr. Nissum, 7620 Lemvig

Fenskær Efterskole, Nr. Nissum, 7620 Lemvig

Efterskolernes dag 2014 – på Fenskær Efterskole

Velkommen!
Fenskær Efterskole byder vi også velkommen til Efterskolernes dag – og står klar til at viser jer alle vores efterskole.

Arbejdende værksteder
At vælge efterskole er en stor beslutning for mange unge – og det betyder meget at kunne se, hvad man egentlig kan komme til at lave, når man går på skolen. Derfor er alle vore værksteder åbne og der vil være elever og lærere, der arbejder der hele eftermiddagen og er klar til at fortælle og svare på spørgsmål.

Spændende oplevelser i hverdagen
Skoleåret er kommet godt i gang nu – og vi har haft en travl opstart med mange spændende oplevelser, der har suppleret hverdagens faste skema og rammer. Mens august først og fremmest bliver brugt til at lære skolen – kammeraterne – lærerne og skemaet godt at kende, har vi her i september både nået at holde Høstfest, Reception for vores forstander, Niels – og haft besøg af et Århus-band, We go Vertigo. De har flere gange gæstet os og givet alle elever en fantastisk musikoplevelse.

Fenskær på nettet
Hvis I vil følge med i, hvad vi går og laver i vores hverdag – så følg med på nettet, hvor vi løbende lægger nye billeder og tekster ind! Fenskær Facebook er selvfølgelig central – men også vores webalbum Fenskær efterskole billeder på Google+ og Fenskær efterskole TV på YouTube er der ofte nyt på. I kan altid finde links til de forskellige sider nederst på Fenskærs hjemmeside!

Hilsen
Inger

IK / 09.14

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s