Specialefterskolernes dag – på Fenskær Efterskole

Specialefterskolernes dag - specialefterskolen Fenskær Efterskole, Nr. Nissum

Specialefterskolernes dag – specialefterskolen Fenskær Efterskole, Nr. Nissum

Specialefterskolernes dag – på Fenskær Efterskole!

Vi glæder os til at byde velkommen til Specialefterskolernes dag og håber, det bliver en både hyggelig og spændende dag for alle, der lægger vejen forbi os, for at se vores skole og høre om vores hverdag – mandag den 14. april kl. 13-17.

Alle besøgende på dagen bliver taget imod i skolens spisesal, hvor der vil være flere lærere parate til at fortælle om vores efterskole – og vi kan i fred og ro sidde og svare på spørgsmål over en kop kaffe.

Rundvisning på arbejdende værksteder
Ord og snak er én ting ……….. men det handler også om at komme rundt på hele skolen og se de rammer, vi færdes i i hverdagen, så en rundvisning er også en meget central del af besøget. Det er også ofte det, de unge mennesker, der er ude og se på efterskole, ser mest frem til 🙂 . På rundturen kommer vi ud og ser alle skolens værksteder, og i dagens anledning har vi vendt lidt rundt på skemaet, så der er lærere, der arbejder med deres sædvanlige værkstedshold, dagen igennem.

Første besøg på Fenskær
Spørger man vore nuværende elever om deres eget første besøg på Fenskær, er det altid rundvisningen, de stopper ved – og kan tit huske rigtig mange sjove og præcise detaljer – selv flere år efter.

Specialefterskolen.dk
Efterskolernes dag i september har gennem mange år været en tradition rundt på alle landets efterskoler – men det er et nyere initiativ at afholde en ekstra Åbent Hus dag, hvor 10 specialefterskoler arbejder sammen. Der er oprettet en hjemmeside, specialefterskolen.dk, hvor der er mulighed for også at se tre korte film med elever, som fortæller om, hvordan det er at gå på en specialefterskole. – Vi får også besøg af TV MidtVest i løbet af dagen, som vil lave et indslag om Fenskær Efterskole og hvordan inklusionen i folkeskolen påvirker specialefterskolerne (se indslaget her!).

Vi glæder os til at se jer i dag! 🙂

Hilsen Inger

PS: se mere om vores hverdag på Fenskær på vores webalbum, Fenskær efterskole billeder på Google+

IK / 04.14

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s