En quick-guide rundt i Fenskær efterskole billeder!

Fenskær Efterskole webalbums

Fenskær Efterskole webalbums

Hvor er det nu, jeg finder ……

”Hvor er det nu, jeg finder alle de billeder, I lærere går og tager” – blev jeg spurgt forleden dag, og ja –– vi har flere steder, vi lægger dem hen, så alle elever har adgang til dem også fra deres egne computere.

Fenskær efterskole billeder på Picasa og Google+

Når vi har arrangementer på skolen, prøver vi på at være rigtige flittige til at tage et kamera med rundt og få taget billeder af mange øjeblikssituationer. Når der er mange billeder, samler vi dem i vores webalbum, som kan findes under Fenskær efterskole billeder på Picasa webalbum – eller blot Fenskær efterskole billeder Google+ . Har man selv en google-konto, kan man logge ind og blive ”følger” på dette webalbum. Google kalder det, at man ”har i sin cirkel”. Hvis man bruger Picasa webalbum, kan den findes via vores hjemmeside, hvor der nederst i højre hjørne er en række ikoner, man kan klikke direkte på. Her kan man se alle mapper, der i webalbummet – og læse de kommentarer og links, der er til nogle af billederne. – Logger man ind via Google+, er albummene bygget op på en lidt anden måde, og der vil ligge en lille tekst/fortælling til hvert album også. Via Google+ er det også muligt at kommentere på teksten og billederne – fuldkommen som mange kender det fra Facebook.

Fenskær efterskole billeder på Flickr og Facebook

Hvis det ikke drejer sig om lange billedserier – men et enkelt billede eller to, der beskriver en ”her og nu” situation, er Fenskær efterskole billeder på Flickr og Fenskær efterskole billeder på Facebook også to steder, hvor det er muligt at finde billeder fra hverdagen på efterskolen. – Det er helt klart at mærke, hvor godt Facebook har fat i mange afbåde nuværende og tidligere elever, for her kan vi hurtigt nå ud! Det er stadig en fantastisk god men også overraskende fornemmelse, når der i løbet af et døgn kan være klikket ind på en meddelelse 5-700 gange.

Hilsen
Inger

PS – og topbanneret i dag ….. er lavet på en hjemmeside, der hedder taxedo.com , hvor man kan lave det, der hedder en Word Cloud. – Vi bruger det af og til i undervisningen på forskellig vis. Kunne du tænke dig en ekstra instruktion, kan den findes på YouTube. God fornøjelse!!!

IK /09.13

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s