Klar til et nyt efterskoleår på Fenskær

Sjov og hygge i introugen på Fenskær Efterskole - en specialefterskole i Nr. Nissum

Sjov og hygge i introugen på Fenskær Efterskole – en specialefterskole i Nr. Nissum

Et nyt skoleår – årgang 2013-14

Nu begynder skolen at summe af liv – og der gøres klar, til I alle kommer igen her i weekenden. Når vi tager mod alle ”gamle” elever lørdag er det fantastisk at oplever hvor mange, der bare har gået og ventet på, at skoleåret endelig starter igen – og gensynsglæden er fantastisk at stå på sidelinjen og se. Der er også mange 2. års elever, der fortæller, at man lige skal ”finde fodfæste” igen – og måske vænne sig til, at veninden eller kæresten ikke går på skolen mere. Hvis man er ny elev, der skal starte på Fenskær, er det klart, man er lidt spændt på, hvordan det egentlig bliver at gå på efterskolen. Men som 2. års elev, der godt kender det hele, kan man alligevel også være spændt og gå og tænke på nogle af de samme ting – som – hvordan er min nye værelseskammerat mon – kommer der nogle, jeg kan få som nye venner osv.

Introuge og hustur

I introugen er der rigtig mange aktiviteter på programmet, hvor både det enkelte hus og hele elevflokken rystes godt sammen, så der hurtigt er mange, der føler, de ”hører til” og får sig et godt overblik over, hvordan hverdagen fungerer.

Allerede på onsdag, den 14. aug., tager vi på ”hustur”, der er en slags mini-lejrskole, hvor huset bliver rystet ekstra godt sammen. De fleste huse har lejet en hytte som base – og så satser vi på rigtig godt vejr, så vi kan bruge området omkring hytten til forskellige aktiviteter.

Fuldt elevhold

Det er rigtig dejligt for os, at vi starter op med et fuldt elevhold – og lige så vel som vi glæder os til at gense de ”gamle” elever, og høre nogle gode historier og oplevelser fra sommerferien, lige så meget glæder vi os også til at lære alle jer nye at kende og høre om, hvad I er for nogle unge mennesker – og hvad I interesserer jer for!

Vi ses!

Hilsen
Inger

PS: I løbet af Introugen bruger vi både Facebook (Fenskær Facebook) og vore webalbum på Flickr (Fenskær efterskole billeder på Flickr) og webalbum på Google+ (Fenskær efterskole billeder på Google+), så I kan følge med i, hvad vi laver!

IK / 08.13

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s