Markedsdag på Fenskær, 31. maj 2013

Fenskær Efterskole - en specialefterskole i Nørre Nissum. Læs om os på: http://dinby.dk/lokalavisen-lemvig/fenskaer-efterskole-et-besoeg-vaerd

Fenskær Efterskole – en specialefterskole i Nørre Nissum. Læs om os på: http://dinby.dk/lokalavisen-lemvig/fenskaer-efterskole-et-besoeg-vaerd

Sommer, solskin og Markedsdag på Fenskær

Fredag den 31. maj inviterede vi alle til at komme og besøge os på Fenskær Efterskole til vores årlige Markedsdag. Det blev en fantastisk dag – og vi blev hjulpet godt på vej af dejligt vejr, der helt sikkert varslede, at nu træder vi ind i sommertiden.

Emneuge på Fenskær Efterskole

Op til Markedsdagen har vi haft en emneuge, hvor eleverne har kunnet vælge sig ind på forskellige værksteder, der alle på en eller anden måde har kunnet producere ting til Markedsdagen. Der er blevet skruet, hamret, banket, svejset, pudset, vasket, øvet, savet, flettet, bagt, snittet, sunget ….. til den store guldmedalje, og resultatet syntes vi selv blev utrolig flot.

Mange besøgende

Når vi afholder et arrangement som en Markedsdag, er det også vigtigt, at der er nogle, vi kan vise det hele frem for, og heldigvis er vi så heldige, at der er rigtig mange mennesker, der altid bakker op, når vi sender invitationer ud. Det er både forældre, søskende, bedsteforældre og kammerater hjemmefra til de nuværende elever, der kommer, men også ”tidligere forældre” og mange af skolens naboer og folk fra omegnen lægger turen forbi. – I år var det rigtig sjovt at opleve, at det næsten også blev en ”lille Elevkomsammen-dag”, for der var rigtig, rigtig mange af vore tidligere elever, der også havde lyst til at besøge deres gamle efterskole. I den anden ende af skalaen, hvis jeg kan sige det sådan, var der også mange kommende elever på besøg, og det er faktisk rigtig hyggeligt lige at få hilst på hinanden inden det nye skoleår starter.

Høj kvalitet ….. og lave priser

For eleverne på efterskolen er det spændende at følge med i, om det lykkes at få solgt det, der er lavet på værkstedet i ugens løb. Vi vægter højt, at der skal være en god, håndværksmæssig kvalitet i det, der sælges – og samtidig skal priserne være, så alle har en mulighed for at købe noget. Så der vil altid være ting at finde mellem 1 og 300 kroner! Også i køkkenet var der fuld gang i salget – og David arbejdede ihærdigt for at få de populære chokoladeboller solgt. Det lykkedes, og sidst på eftermiddagen var der røget godt 1200 boller over disken!!!

Dejlig dag – og sæt gerne allerede nu kryds i kalenderen, for til næste år, 2014, er der Markedsdag fredag den 13. juni!

Hilsen
Inger

PS – se fotos fra Markedsdagen på vores webalbum Fenskær efterskole billeder på Picasa – eller find os via din Google-konto (Google+), hvor man også kan gå ind og følge os (at ”have os i cirkel”).

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s