”Oplevelsesdag” med Fenskær Efterskole, januar 2013

Fenskær Efterskoles oplevelsdag i Tangsø Centret, januar 2013

Fenskær Efterskoles oplevelsdag i Tangsø Centret, januar 2013

Oplevelsesdag i Tangsø Centret, Bækmarksbro

Hvert år arrangerer vi en række oplevelsesdage for alle elever på Fenskær Efterskole, hvor hovedformålet er, at vi skal have nogle sjove, spændende og udfordrende oplevelser sammen. Denne gang gik turen til Tangsø Centret i Bækmarksbro, hvor vi skulle prøve en masse sjove motionsformer, som vi ikke altid har mulighed for i hverdagen.

Alle elever var på forhånd delt ind i hold, så efter ankomsten var vi hurtigt i gang. Vi fordelte os på aktiviteterne: rulleskøjter i skøjtehallen sammen med Kurt og Inger; motionscentret/fitness – sammen med Pia og Zenia og idrætshal/multihal sammen med Torben og Søren. Lokalet med spinningcykler havde vi også lejet – med instruktør!

Efter 3. aktivitet var vi klar til madpakker – og de var hurtigt fortæret, så alle var klar til sidste aktivitet i runden. Fra kl. 14 havde vi lejet svømmehallen, og der var rigtig mange, der nød at få en varm dukkert efter alle aktiviteterne. Det er lidt specielt med svømmehallen i Tangsø, for den bruges også til træningsbassin, så vandet er 32 grader varmt.

Da vi kom hjem fra Tangsø havde alle fri nogle timer før aftensmaden, og derefter kom 3U’erne over på efterskolen og var en del af resten af aftenens arrangement. Der blev vist film og kaffehygget til den store guldmedalje – snakket og slappet af på kryds og tværs. Det blev en super hyggelig aften!

Hilsen
Inger

PS – I kan se nogle ”glimt” fra dagen på vores Fenskær efterskole billeder på Google+ !

IK / 01.13

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s