Godt nytår fra Fenskær Efterskole

Godt nytår ønskes fra Fenskær Efterskole, januar 2013

Godt nytår ønskes fra Fenskær Efterskole, januar 2013

Godt nytår fra Fenskær

Januarvejr med mudder og regn – og årets første nætter med nattetemperaturer på hele 5-7 grader ……. vi kom både gennem julen og ind i det nye år indpakket i særdeles ikke-juleagtigt vejr, men udover at en hvid jul kan være smuk og stemningsfyldt, kan det med de praktiske briller på også være dejligt ikke at skulle skrabe sne i indkørslen, bruge ekstra tid på kørsel på glatte veje, forvente forsinkelser på tog- og busrejser osv. osv. – – – Uanset vejr og vind: rigtig godt nytår til jer alle!

Januarplaner på Fenskær

Vi er nu startet på en ny periode – 3. periode i skoleåret. Allerede midt i december valgte eleverne skema, og heldigvis lykkedes det at opfylde rigtig mange af elevernes 1. ønsker! I flere af husene og på flere værksteder er der praktikanter fra Lærerseminariet de næste uger, og det plejer altid at give et frisk pust udefra til alle.

Oplevelsesdag til Tangsø Centret, Bækmarksbro

Sidst i januar, den 22., har vi en fælles oplevelsesdag på skemaet. Vore fælles oplevelsesdage plejer at være nogle fantastiske dage, hvor vi bryder skemaet op, tager ud af huset og laver fællesaktiviteter sammen på kryds og tværs. Udvalget, der står for planlægningen, har arrangeret en tur til Tangsø, hvor vi skal være aktive sammen og have det rigtig sjovt med leg og bevægelse.

Skilejrskole

Og ellers er det nok vores skilejrskole i marts til Idre Fjäll, der lige så stille begynder at være et fast samtale- og forberedelsestema. Skitræning indgår i alle idrætsfag – og derudover bliver der i nogle fag læst om Sverige – om sne – om sproget – om traditioner osv. osv. – Måske vigtigst af alt viser vi også masser af billeder og videoer fra tidligere års ture i (se billederne i Fenskær efterskole billeder), der taler deres helt eget smittende sprog med glade ansigter i sneen! – Vil I se med, så tjek vores webalbum Fenskær efterskole billeder med billeder fra sidste år 🙂 .

God weekend til jer alle!

Hilsen
Inger

IK / 01.13

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s