Fenskær Efterskoles 25-års jubilæum

25-års jubilæum på special efterskolen Fenskær

Så starter jubilæumsåret på Fenskær!

Med det nye skoleår godt i gang og hverdagen, der begynder at tage sin faste form for også de nye elever, er vi parate til at påbegynde fejringen af Fenskærs 25-års jubilæum.

Lemvig Folkeblads interview og fotos

Det har længe summet på skolen med jubilæumsforberedelser – og for mange elever kom det pludselig i øjenhøjde, da vi i sidste uge havde besøg af en fotograf fra Lemvig Folkeblad, der var rundt på værkstederne og tage billeder, der skal bruges til en artikel om Fenskær Efterskoles 25-års jubilæum. Det var nok lidt svært at se helt ”naturlig” og koncentreret arbejdende ud, når der pludselig var en chance for, at ens billede ville blive bragt i avisen!

Reception, fredag den 14. september på Fenskær

På fredag, den 14. september kl. 13.30-17 åbner vi dørene og inviterer til en reception i anledning af jubilæet, og både elever, forældre, naboer og efterskolens samarbejdspartnere er velkomne – kort sagt ALLE med en tilknytning til eller interesse for Fenskær.

5 læreres 25-års jubilæum

At en skole har jubilæum er ikke et særsyn – men at der samtidig er 5 kolleger, der har været med fra starten, og nu kan fejre deres 25-års jubilæum, er lidt specielt. Det er kolleger, der har en helt unik viden om ”hvordan vi gør tingene” og fra starten har været med til at fastsætte den pædagogiske dagsorden, som stadig er grundlaget for vores hverdag. Selvfølgelig udvikler både mennesker og ”systemer” sig i løbet af 25 år, men værdigrundlaget og det bagvedliggende menneskesyn er stadig det samme! Edith, Kurt, Bjørn, Frands og Mona får et stort til lykke fra os alle sammen også her!!!

Hjemrejseweekend

Når receptionen slutter, er der hjemrejseweekend, hvor skolen er lukket til mandag aften (kl. 19). Eleverne har fri allerede til almindelig fredagstid – altså kl. 14.30, men de må også gerne vælge at blive og få hele festen med.

Elevkomsammen i november med jubilæumsprogram

Når vi næste gang sætter vores jubilæum på den fælles dagsorden, bliver det til vores Elevkomsammen 3. november. Vi er netop nu ved at lægge sidste hånd på programmet, så både gamle og nye elever kan få en lidt speciel oplevelse den dag.

Hilsen
Inger

IK / 09.12

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s