Nyt skoleår 2012 – på Fenskær Efterskole

Hus 4 på Fenskær Efterskole – hyggeaften i Klosterheden, juni 2012

Introugen 2012 på Fenskær Efterskole

Fenskær har længe summet af aktiviteter ….. af teknisk personale, der gjorde skolen klar – på kontoret, hvor telefoner har kimet og tastaturer har klapret – og rundt på værkstederne, hvor lærerne har været i gang med at finde materialer frem til det elevhold, der var lige på trapperne …..

Og selvom der har været snak og latter, så blev efterskolen først sådan rigtig efterskole igen i lørdags, hvor alle lydene blev mikset med unge stemmer, da alle 2. års eleverne kom tilbage på Fenskær. Det er altid en dag med stor gensynsglæde – men også først dér, det rigtig går op for mange, hvem det egentlig er, man skal vænne sig, der er rejst “videre ud i verden”. – Der blev hygge og grinet meget – og talt om, hvordan man selv havde haft det sidste år, hvor man kom som 1. års elev på Fenskær.

Modtagelse af nye elever

Søndag tog vi så mod vores nye hold af elever, og efter nogle timer med mange praktiske informationer og tid til samtaler med huslærerne, samledes alle nye og gamle elever i det hus, de nu bor i på Fenskær. – Efter aftensmaden fortsatte vi i de enkelte huse. Der er et hav af oplysninger, der skal gives, når et nyt hold skal startes op, men vi prøver at tage det i ”små bidder”, så det ikke bliver for overvældende.

Værkstedspræsentation på Fenskær

I dag, mandag, er alle eleverne rundt til ”værkstedspræsentation”. – ”Huset” følges rundt på alle værksteder, hvor der står en værkstedslærer klar til en kort præsentation af, hvad man kan komme til at lave på dette værksted. For mange af vore nye elever ligner det nok lidt den rundvisning, man fik på sit første besøg på Fenskær, men denne gang er det med det mål for øje, at der snart skal vælges skema til 1. periode, så der bliver spurgt meget og prøvet mange ting i løbet af i dag.

Aftenhygge i Klosterheden

Efter en hel dag hjemme på skolen og rundt på værkstederne tager vi i aften ud på tur. Vi tager i Klosterheden og spiser vores aftensmad. Vi bruger en af skovens shelterpladser, hvor der er god plads til os alle omkring bålet/grillen – og vi skal også alle på en lille gåtur, inden vi tager hjem igen.

Og hjem igen skal vi i absolut være i MEGET god tid til kl. 21 – for der skal lige være tid til at få ringet hjem og fortalt om dagen, før mobilerne skal lægges i skabet igen!!!

Hilsen
Inger

PS – vil lægger billeder på Fenskær efterskole billeder på Flickr og Fenskær efterskole billeder på Picasa, når vi kommer hjem fra vores tur i Klosterheden!

IK / 08.12

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Udflugter og fritid på Febskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s