Fenskær besøger Bøvling Idrætsefterskole

Fenskær Efterskoles gymnastikhold havde en sjov dag!

Som en dejlig afslutning på denne periodes undervisning, tog gymnastikholdet fra Fenskær på tur til Bøvling Idrætsefterskole, hvor Mette og Søren havde lånt skolens fantastisk flotte hal med de mange flotte faciliteter.

Det blev en super formiddag – fyldt med oplevelser, spænding, sved på panden – og grænser, der blev flyttet for den enkelte!!! I hallen er der både stortrampoliner, alm. springgrav og ikke mindst “pommes frites” springgraven, der er en 6×6 meter stor grav fyldt med bløde “puder”, der absorberer nedslaget. Eleverne kom begejstrede hjem og fortalte, at det var som at springe i flødeskum – og alle fik muligheden for at prøve at hoppe en tur derned. Sværeste disciplin viste sig næsten at være det kravle op igen af den, fortalte de også 🙂 !

Gymnastikholdet rundende dermed af – for vi starter alle i nyt skema her efter påske, hvor 4. periode starter. Holdet har haft nogle fantastiske oplevelser med både gymnastikopvisning på Fenskær samt deltagelse i den store fælles forårsopvisning som Nr. Nissums idrætsklub GNIF afholdt. Her gjorde holdet det også flot og modtog et rigtig stort bifald fra publikum.

Jeg har lagt billeder fra gymnastikholdets formiddag på Fenskær efterskole billeder på Flickr og Fenskær efterskole billeder på Picasa, og jeg synes, billederne lyser langt væk af en god stemning og smil på læben over hele linjen!

Hilsen
Inger

IK / 04.12

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Et svar til Fenskær besøger Bøvling Idrætsefterskole

  1. Pingback: Elevfortælling om Fenskærs besøg på Bøvling Idrætsefterskole | Fenskær Efterskole

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s