Hyggelig påskeweekend på Fenskær Efterskole

Weekenden før påske - på Fenskær EfterskoleWeekenden før påskeferien – på specialefterskolen Fenskær

Så nærmer påskeferien sig her på Fenskær – med kun 3 undervisningsdage tilbage, før der er hjemrejse for alle på onsdag. Denne weekend er der 25 elever tilbage på skolen, og David og jeg havde planlagt, at vores lørdagsarrangement bl.a. skulle gå ud på at pynte spisesalen op til påske.

En flok af eleverne var med på ideen – og der blev klippet og klistret kyllinger og lam til den store guldmedalje. Det endte dog med, at de færdige produkter helst skulle med i egne huse, så spisesalen må i år ”nøjes” med en masse påskeliljer i både potter og vaser. Mens der blev klippet, var der også en flok i hallen, der var ned og drøne krudt af med indendørsfodbold og en tur i styrketræningslokalet. Heldigvis var der også en enkelt elev, der meldte sig til at bage til eftermiddagskaffen,  så efter et par timer med ”klip” og ”tons” kunne vi alle mødes til friskbagte påskeboller! Og påskestemningen fortsatte – så aftensmaden stod på lammekølle, flødestuvede kartofler og islagkage til dessert! Dejligt, kokken også havde weekendvagt på skolen 🙂  !

Søndagen har allerede fået en gevaldig frisk start fra morgenen af ….. 1. april kan vække enhver drillepind, så der har allerede været rigtig mange forsøg på at få både vagtlæreren og kammeraterne til at hoppe på en god historie 🙂 . Vi sad ved morgenmaden og snakkede om den gamle tradition med at narre den 1. april, og om hvor mange hundrede år traditionen egentlig er. Flere ved bordet kunne huske nogle vilde historier, der var blevet bragt i de danske medier, så vi blev enige om, at vi hellere må være klar i aften og se, om vi kan opdage aprilsnarren i nyhederne i år!

Hilsen
Inger

IK / 04.12

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s