Gymnastikopvisning på Fenskær Efterskole, Nørre Nissum

Gymnastikopvisning på specialefterskolen Fenskær – instrueret af Søren og Mette.

Flot gymnastikopvisning på Fenskær!

Lørdag den 25. feb. 2012 inviterede vi på Fenskær til forældresamtaler – og øverst på dagsordenen stod alle de unges uddannelsesplaner, vi har arbejdet med i de sidste par måneder. Ved dette møde skulle vi have dem gennemgået også sammen med forældrene – og slutte af med at de blev underskrevet af alle parter. Med udgangspunkt i uddannelsesplanen var der selvfølgelig også tid til en snak om hverdagen og den enkeltes trivsel og udviklingsmål – som ved ethvert andet forældresamtaler. Alle samtaletidspunkter var tilpasset, så der var mulighed for at vi alle gik i hallen ved middagstid og så en gymnastikopvisning, som det nuværende idrætshold har trænet sammen med Mette og Søren.

Opvisningen var bygget op, så der både indgik dans, rytmisk gymnastik og springserier – både på mini-trampolin og airtrack. Gymnastikholdet gjorde det fantastisk flot og fik sig arbejdet godt ud af, at nerverne var lidt på højkant. Det er ikke verdens nemmeste sag at optræde for ens forældre, når man gerne vil gøre sit allerbedste – men publikum var godt med, og det er altid med til at løfte præstationen.

Eleverne på gymnastikholdet var selv godt tilpas med deres opvisning bagefter – og var både glade, lettede og trætte. Mandagen blev brugt til oprydning, hygge og at se videooptagelsen af lørdagens opvisning, men samtidig skal holdet også hurtigt til at samle kræfter, for de er også meldt til Nr. Nissums lokale gymnastikopvisning i klubben GNIF, fredag den 9. marts. – Det bliver rigtig spændende også at opleve dem “på udebane”!

Billederne fra opvisningen kan i den kommende tid følges på både Fenskær efterskole billeder på Picasa, Fenskær efterskole billeder på Flickr og Fenskærs hjemmeside!

Hilsen
Inger

IK / 02.12

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Et svar til Gymnastikopvisning på Fenskær Efterskole, Nørre Nissum

  1. Pingback: Fenskær besøger Bøvling Idrætsefterskole | Fenskær Efterskole

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s