Film-ugen på Fenskær Efterskole er godt i gang ….

Animationsværkstedet arbejder – FILM-UGE6.2012 – på Fenskær Efterskole

FILM-UGE6.2012 – på Fenskær Efterskole

Så er film-ugen kommet godt i gang på Fenskær Efterskole – og vi har fået en rigtig, super start på alle holdene. Elevernes skema er tilrettelagt inden for de “kendte tidspunkter” – men indholdet er selvfølgelig noget anderledes. Vi starter morgenen med en lille hustime, hvor alle huslærere har tid til at hjælpe huset godt i gang med dagen og f.eks. gennemgå de opgaver, aftaler og tidspunkter, der er for dagens forløb.

Kl. 9 er vi i gang på film-værkstederne hver dag – og i dag havde vi fælles opstart i spisesalen. Bjørn havde lavet et rigtig sjovt oplæg med det klare budskab, at når vi bare har en ordentlig flok glade elever, der bare VIL lave film – og en flok glade lærere, der bare VIL hjælpe med at lave film, så skal vi nok få os en fantastisk uge med en masse spændende filmproduktioner.

Eleverne har haft mulighed for at ønske hvilken genre, de gerne vil arbejde med – og det har fordelt sig, så der er 18 elever, der arbejder med animation – 28 elever, der arbejder med fiktionsfilm – og 41 elever, der arbejder med dokumentarfilm.

Formiddagen blev brugt på idé- og planlægning – samt opdeling i mindre arbejdsgrupper inden for hver enkelt genre. Som det kan ses på billedet ovenfor, bestemte vi os i denne animationsgruppe for at modellere og bygge nogle af de figurer, vi vil bruge i vores film, og i morgen tidlig begynder vi så på vores storyboard ud fra det idéoplæg, vi lavede i dag.

Helge gik en tur rundt med kameraet over middag – og hans tur kan følges i billeder på Fenskær efterskole billeder på Picasa. Han fortalte bagefter, at det havde været rigtig godt at gå rundt og mærke den gode stemning og hygge, der var i alle arbejdsgrupperne. Det ligefrem summede af ideer og samarbejde!

Hilsen
Inger

PS – og selvom vi er meget, meget opslugte af vores emneuge, vil jeg lige minde om, at det er på fredag, der er bestillings- og betalingsfrist for Fenskær Årstrøjen! Se opslaget på Fenskær Forældrebloggen!

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s