Pakkeleg – på Fenskær Efterskole

Pakkeleg på Fenskær Efterskole - en specialefterskole i Vestjylland

Fenskær Efterskoles ”snemand” deler pakker ud hver dag i december

Så er snemanden løs ….

Ja, denne lille undseelige ”bamse”, som ses på billedet herover, er genstand for megen snak her i december! Og såmænd også få adskillelige ivrige løbeture rundt på hele skolen. Som beskrevet i en tidligere blog om vore juletraditioner på Fenskær Efterskole, er det en nyere tradition, vi har på skolen, at vi bruger denne snemand til en pakkeleg.  – I år tyvstartede vi en smule, idet den fælles tænding af vores udendørs juletræ samt klippedag i husene faldt onsdag den 30. november, og derfor besluttede vi, at det også var en god anledning til at sætte gang i pakkelegen.

Allerede nu har den måttet tilbringe både en nat og det meste af en dag udendørs i silende regnvejr, før den blev fundet! Og det må jo nok siges, at der også går lidt sport i det for os lærere at finde på snedige gemmesteder, hvor der skal ind til flere ledetråde til, før den bliver fundet.

Præmierne er vidt forskellige – fra en chokoladejulekalender som indledende pakke – til hyggesokker, sportsstrømper, julepynt og ….. nej, jeg må hellere lade være med at røbe mere nu 🙂 !

Denne weekend har der kun været 6 elever tilbage på efterskolen, og da jeg havde vagt i fredags, var vi i gang med de helt store beregninger – både i brøker og procenter – på hvor stor chancen var for at finde snemanden! De så godt tilfredse ud med weekendens muligheder, så det bliver spændende at høre, hvordan udfaldet blev!

Ellers er næste større projekt på skolen snart parat til at løbe af stablen, når vi
fredag den 9. december kl. 15.30 inviterer alle forældre til at komme og høre, hvad musikværkstedet har arbejdet med siden uge 44. Årets skolekoncert hedder ”Vimmersvej-4-ever”, og er en hyldest til sangeren Bamse (Flemming Bamse Jørgensen), der har skrevet et utal af ”ørehængere”. Skønt man ikke har været stor og trofast fan af hans musikstil, er det alligevel sange, de fleste af os kan synge med på, og det lægger vi også op til denne dag – at man kan være ”aktiv” som publikum!

Hilsen
Inger

 

IK / 12.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s