Elevkomsammen på Fenskær Efterskole, 2011

Oktoberstemning – og tid til hygge & fest på Fenskær Efterskole!

Elevkomsammen for gamle elever på Fenskær Efterskole, 5. november 2011

Lørdag den 5. november slår Fenskær Efterskole dørene op til Elevkomsammen for alle elever, der har gået på Fenskær! Det er simpelthen en fantastisk dag, hvor det svirrer i luften med fortællinger fra hverdagslivet rundt omkring i Danmark.

Det er selvfølgelig altid lettest at møde op sådan en dag med bagagen fuld af  succes-historier – hvordan det er lykkedes med lejlighed, bofællesskab – eller måske huskøb; – hvordan det er lykkedes med praktiksted, uddannelsesmulighed eller ansættelse; – hvordan det er lykkedes med gode venner, en kæreste – og måske endda et bryllup eller børn. Det er de gode historier, vi alle kan lide at ”samle” på i hverdagen, og som også er nødvendigt brændstof i ens liv til de dage, hvor det hele ikke går helt så let.

– Og at det ikke er gået lige let for alle vore gamle elever, hører vi også om, når de kommer til Elevkomsammen. At det har været svært at skulle ud og klare sig og finde den rigtige plads i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet – hvor svært det egentlig kan være med parforhold ……. – og hvor afgørende vigtigt det er at have nogle gode relationer til andre mennesker omkring sig i hverdagen. Historierne adskiller sig ikke fra det, andre unge, der ikke har gået på specialefterskole, kan fortælle – men er nok et meget realistisk billede på det at være ung i nutiden.

Jeg sad forleden dag sammen med Edith og snakkede planlægningen igennem – og vi fortsætter i år med det program, vi gennem de senere år har fundet ud af fungerer godt, når vi har mange hundrede gæster på besøg og gerne skal have tid og mulighed for at snakke med så mange som muligt af dem i løbet af dagen. – Invitationen til Elevkomsammen er i år, for første gang nogensinde, udelukkende blevet annonceret på vores Facebook væg og Fenskærs hjemmeside, så vi har været spændte på, om vi kunne når alle via denne vej. – Men – det ser ud til at gå rigtig, rigtig godt! I skrivende stund er der ca. 170 tilmeldte på Facebook, og på Fenskærs kontor har vi også en lang tilmeldingsliste liggende fra de elever, der har haft lyst til at tilmelde sig ved at ringe.

Fenskær Efterskole er på vej mod sit 25-års jubilæum her i 2012, og vi får stadig besøg til Elevkomsammen af nogle af de første elever, der var med til at starte skolen op. Vores nuværende elever kigger nogle gange lidt undrende og spørger, hvem ”de der gamle” eller ”voksne” er ….. og helt unge er de første kuld jo heller ikke mere, kan vi godt se – – – men det bliver til hver en tid afvist af de gamle elever, der mener, vi som lærere skulle tage og kigge os i spejlet!!! Og faktisk er det også sådan, at når vi til næste år har jubilæum, er der også en stor flok lærere, vi skal fejre, som var med helt fra skolens start, så det bliver lidt specielt!

Hilsen
Inger

PS: – hvis du er gammel elev og læser her …….. så kan du stadig nå at tilmelde dig på Fenskær Efterskoles Facebook væg eller finde telefonnummeret til os på Fenskær Efterskoles hjemmeside. Brug linket i teksten ovenover! – Og se billeder fra sidste år på Fenskær efterskole billeder på Flickr! – Vi ses!!!

IK / 10.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Et svar til Elevkomsammen på Fenskær Efterskole, 2011

  1. Pingback: Afslutningstale v. Niels Kirk (del 1), Fenskær Efterskole 2012 | Fenskær Efterskole

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s