Efterskolernes Dag på Fenskær Efterskole

Lisa Maria, Morten, Kornelius, Jonas og Kathrine fra Fenskær Efterskole, 3U

Efterskolernes Dag – på Fenskær Efterskole, søndag den 25.9. kl. 13-17

Sidste søndag i september slår alle landets efterskoler dørene op og byder velkommen
til alle, der gerne vil komme og se vore skoler. På Fenskær Efterskole har vi Åbent Hus fra kl. 13 til 17 søndag den 25.9., og alle der er interesserede, er velkomne til at komme forbi og få en rundvisning og en snak.

Mange af vore nuværende elever har haft deres første besøg her på skolen til Efterskolernes Dag, og det plejer at være en rigtig hyggelig dag. Vi har ikke et program med bestemte tidspunkter, man skal sørge for at være fremme til – men i skolens spisesal er både ledelsen og nogle lærere parate til at kunne sidde og fortælle og svare på spørgsmål over en kop kaffe – for spørgsmål vil der altid være mange af, når man overvejer, hvilken efterskole der skal vælges!

Rundvisningen står vore elever for – og denne weekend er der 21 elever, der har valgt at
holde deres weekend her og er parate til at hjælpe til. Det at eleverne viser rundt, har vi erfaring for er rigtig godt, for de kan fortælle om mange konkrete udfordringer og gode oplevelser i hverdagen som elev på Fenskær Efterskole.

Fenskær Efterskoles elevværelser blev renoveret for 4 år siden – og på vores udslusningsafdeling, 3U, har vi netop holdt indvielse, da både elevværelserne samt nye
undervisningslokaler er blevet renoverede og ombyggede, så det glæder vi os også meget til at kunne vise frem på Efterskolernes Dag.

Hilsen
Inger

PS: Se fotos fra indvielsen af 3U, Bøgegården, på Fenskær efterskole billeder på Flickr – og på  vores væg Fenskær Efterskole Facebook er der mange både gamle og nye elever, der finder hinanden!

IK / 09.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s