Indvielse af byggeriet på 3U, Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskole 3U

Nyistandsatte elevværelser og undervisningslokaler på Fenskær Efterskole

Fredag den 23. september slår Fenskær Efterskole dørene op til Åbent Hus og indvielse af vores ”nye” 3U. Vores udslusningsafdeling 3U har gennem alle årene ligget lige over for Fenskær Efterskole, ”på den anden side af vejen”, som vi har kaldt det i dagligdagen, men da Fenskær for nogle år siden opkøbte den kollegiegård, der ligger lige op og ned af efterskolen, var det med det mål, at 3U på et tidspunkt skulle flytte tættere på. Det ville være rart for alle i hverdagen, når vi f.eks. om aftenen har valgfag sammen og da de lærere, der har tilsyn, både har ansvaret for efterskolen og 3U.

Fenskær Efterskoles bygninger er også oprindeligt en del af det samme kollegiebyggeri, og rundt om i de forskellige ”gårde” kan man stadig se navnene fra dengang sidde på gavlene. Gården, hvor både kontoret ligger, lærerværelset og hus 7 og 8, hedder ”Egegården” – og gården, hvor hus 3-6 samt billedkunst ligger hedder ”Askegården”. Gården, hvor det nye 3U ligger, hedder ”Bøgegården”. Til at understrege navnet blev der i sin tid samtidig med byggeriet plantet træer i hver gård …… og det giver vist næsten sig selv, hvilken træsort der blev plantet hvert sted ……..!

3U’erne har nu fået nogle dejlige lokaler i Bøgegården – og ikke mindst har lærerne på 3U set frem til, at der både er et skolekøkken til undervisning i faget ”Madlavning” – samt et fællesrum, så man nu kan mødes med hele 3U-flokken på én gang. Dette lokale bliver f.eks. brugt til at holde morgentime for 3U’erne og vil også åbne mulighed for, at der er plads til fællesspisning engang imellem.

Til indvielsen fredag den 23.9. deltager vi selvfølgelig alle fra efterskolen og 3U – men også skolens bestyrelse kommer ligesom elevernes forældre er inviterede og ”naboer og venner” af Fenskær. Efter den officielle indvielse er der både stillet en pølsevogn op udenfor, og der vil også være mulighed for at drikke kaffe i skolens spisesal.

Hilsen
Inger

PS: efter indvielsen vil I kunne se fotos fra dagen på Fenskær efterskole billeder på Flickr – på Fenskær Efterskole Facebook – samt på Fenskær Efterskoles hjemmeside!

IK / 09.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s