Jiiih – haaa …… western-høstfest på Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskoles cowboy-band: Torben, Helge, Peder & Inger

Høstfest med cowboy-tema på Fenskær Efterskole

Torsdag den 8. september stod i høstfestens-tegn på Fenskær Efterskole. Hele det almindelige skema var brudt op, og i stedet havde alle elever fået forskellige værkstedstilbud, der alle omhandlede det at forberede den fælles fest om aftenen. Der var et køkkenhold, der både sørgede for dagens middagsmad og også forberedte aftenens festmiddag. Der var et ”klargøringshold”, der stod for at sætte stole og borde op – og både i textil og billedkunst var der hold, der stod for forskellige former for udsmykning. Desuden var der både et drama- og et musikhold, der begge skulle forberede underholdning til om aftenen. For at understrege cowboytemaet havde vi i festsalen fået opstillet en rodeotyr, og alle de arbejdende værksteder var forbi i løbet af dagen og kårede dér 2 repræsentanter fra hvert værksted, der skulle stille op til finalen om aftenen.

Festen startede kl. 18 – og efter fællessangen var der en fantastisk western-menu ….. med steaks, majskolber, bagte kartofler, baked beans, coleslaw, hjemmelavet ketchup mv. Fantastisk menu køkkenholdet havde stået for – og der var tændt op i grillen, så alle fik serveret lækkert, nygrillet kød. Musikværkstedet havde forberedt et show, hvor de startede med både at synge og danse i helt traditionel stil med harmonika og folkedans til ”Marken er mejet” – og derefter udviklede nummeret sig til en funky version med stomp, trompet og synthesizer. Dramaholdet opførte både en flot mimet duel mellem cowboys og en sketch om Lady Rose, cowboys og indianere. Det var – som altid – en stor succes, når der er nogle af ens egne efterskolekammerater, der tør stille op i morsomt kostume!

Kl. 20 flyttede vi festen ned i vores hal – og først havde 3U’erne et indslag, hvor de dansede Støvledance! Derefter havde vi bestilt to rigtige Line Dancere, der skulle lære os nogle danse. Det ser måske ikke hverken svært eller hårdt ud ….. men hold da op, der var mange gange ”hæl og tå – og twist og vrik”, der skulle holdes styr på, og der blev svedt godt igennem under alle cowboyhattene!!!

Resten af aftenen vendte vi tilbage til vores festsal igen. 3U’erne havde sørget for lækkert kaffebord med amerikansk applepie og cookies. Rodeofinalen blev afgjort – og Magnus fra hus 3 blev den suveræne vinder. Derefter var der åbent for ture for alle, der havde lyst. Fra scenen blev der spillet op – til sang & dans – af vores eget cowboy-lærerband ….. og det var en rigtig, rigtig hyggelig aften med en super god stemning!

Vi sluttede festen kl. 22.30 – og der var mange, der knap nåede at ”ramme hovedpuden”, før de sov!

Jiiih – haaa ……
fra
Inger

PS – husk at se med på Fenskær efterskole billeder på Flickr  og Fenskær efterskole på Facebook – samt Fensksær Efterskoles hjemmeside, hvor der løbende bliver lagt billeder ind fra skolens arrangementer!

IK / 09.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s