Fenskær Efterskoles tur i Klosterheden

Introtur til Klosterheden, Fenskær Efterskole

Fenskær Efterskoles Introuge kom godt fra start mandag den 15. aug. – godt båret af både glade elever og et fantastisk vejr! Programmet for Introugen er altid ”tæt pakket” – for vi har rigtig meget på skolen, vi bliver nødt til at få fortalt og vist i en fart, så eleverne både kender til de muligheder og tilbud, der er på skolen, og også hurtigt lærer om de forventninger vi har til dem i hverdagen, som gør Fenskær til et godt sted af kunne trives og udvikles.

Mandag blev alle Fenskær Efterskoles værksteder præsenteret, så eleverne var forberedt til skemavalget om tirsdagen – og efter en dag fyldt med informationer, rykkede vi resten af dagsprogrammet ud i skoven, Klosterheden, hvor vi bl.a. skulle spise vores aftensmad. Der var busafgang kl. 17, og straks efter ankomsten tog vi hele flokken med ud på en 2,5 km gåtur. I Klosterheden er der nogle fine, afmærkede vandrestier – og mange elever var meget lettede over, at vi valgte en lille hyggelig tur – og ikke en lang stroppetur!!! Der var en rigtig dejlig stemning, og der blev snakket, spurgt og fortalt på kryds og tværs, mens vi gik.

Når vi tager i Klosterheden med hele elevflokken, tager vi meget ofte ud til Møllesøen, hvor der også er nogle gode grillpladser. Så er det nemt for os at kunne grille aftensmad til alle, og den næste times tid brugte vi på at hygge os med aftensmaden. På et andet bålsted var der også blevet tændt op, så ”desserten” kunne laves der, hvis man havde lyst til at stå og bage en pandekage.

Andre havde fundet sammen i små grupper, der gik rundt og snakkede eller sad i skovkanten eller ved søen . Det var en rigtig dejlig aften med en fantastisk hyggelig stemning!

Lidt før 21 var vi tilbage på skolen igen – og mange elever skulle lige nå at ringe og sige godnat til dem derhjemme, før mobilerne skulle afleveres, og derefter var der mange, der allerede begyndte at gå på værelserne …… trætte og ”mætte” af mange nye oplevelser. Da vagtlærerne var rundt og sige godnat efter 22, blev der allerede ”sovet igennem” på mange af værelserne!

Hilsen
Inger

PS: I den kommende tid vil der jævnligt blive lagt billeder ind fra Introugen på Fenskær efterskole billeder på Flickr – og andre fotos vil senere kunne følges på Fenskær Efterskoles Facebook-side!

IK 08/11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Udflugter og fritid på Febskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s