Fenskær Efterskoles 3U på friluftstur til Doverodde

På tur til Doverodde med 3U’s ”Friluftliv”

Nu er det snart tiden, hvor vi skal begynde igen på Fenskær. På et nyt spændende år med masser af nye og også “gamle” dejlige unge mennesker! – Det er også tiden, hvor man skal gense kollegaer efter en lang (fortjent) sommerferie med masser af gode oplevelser.

Jeg har selv været, i både Norge og Sydtyskland. Sydtyskland var virkelig en god oplevelse med både klatring i bjerge og besøg på slotte. Norge var derimod en våd og trist fornøjelse, hvor det regnede hele tiden og alt blev vådt – både telt, sovepose og al vores tøj.

Oplevelsen i Norge få mig så til at mindes 3U’s friluftliv-tur til Doverodde i juni måned. Den var ikke bare våd ….. den var mega våd!!!. Det startede ellers godt, for det blæste godt nok en smule, men vi fik pakket vores grej, kajakker, båludstyr, klatreudstyr osv. …… og så ellers af sted.

Humøret var højt og solen skinnede. Vi ankom til Dover og fik os installeret i shelterne. Det blæste desværre for meget til at vi kunne rapelle ned ad det 42 meter høje tårn, så vi tog over med færgen til Mors, hvor vi hyrede Vandskiklubben til sejllas med en 5 persons “Banan”. Det er en gummibåd, der ligner en banan, der bliver spændt efter en 350 hk speedbåd ………. og så ellers derudad!

Det var mega sjovt og alle morede sig! Og så kom regnen!  Det styrtede ned fra sidst på eftermiddagen og blev ved til dagen efter, men alle var faktisk i godt humør. Træklatring måtte opgives, for træerne var for glatte, men kajakkerne kom i vandet, og vi morede os med forskellige øvelser – og selvfølgelig kom vi i vandet!

En god tur, jeg sent vil glemme, ikke mindst for det gode humør, de unge mennesker fremviste på trods af vejret.

Mvh. Lars Ørgaard

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole, Værkstederne på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s