Fenskær Efterskole – sommerferietanker ……

”Klar, parat ……… skolestart!” – også på Fenskær Efterskole

Forleden dag kom jeg hjem til et BJERG af reklamer! Det så næsten ud som om postkassen også havde opgivet, og nærmest midt i en ”mundfuld” havde måttet spytte resten ud ……. Nå, postkassen blev ”skrabet fri” og den krøllede bunke blev taget med indenfor.

Egentlig tænkte jeg nok først bare at ville fiske et par enkelte reklamer frem og lige tjekke de sidste sommerudsalgs- og tilbudsvarer, men pludselig blev mit blik fanget af nogle bestemte overskrifter, der gik igen i næsten samtlige reklamer. Havde jeg ikke i forvejen haft styr på tidspunktet på året, ville det næsten have givet sig selv nu – for overskriften ”klar til skolestart” med tilbud på blyanter, linealsæt, overstregningspenne , skoletasker og rygsække gik igen i katalog efter katalog.

Godt nok har vi på en ikke boglig skole som Fenskær Efterskole ikke helt samme forhold til skoletasker mv. som i folkeskolen, men alligevel skal der jo bruges et penalhus i mange af fagene i vores hverdag, så det blev også min anledning til at få fundet rygsækken frem og tjekket indholdet ……………………..

Men lidt ferie er der da tilbage endnu, og den skal NYDES i fulde drag – især nu, hvor sommervejret også har indfundet sig , så det er dejligt at være ude fra morgen til aften. Roser og georginer står i fuld blomst – også på Fenskær, hvor jeg var forbi i formiddags. Pedellerne og rengøringspersonalet er allerede langt med forberedelserne, kunne jeg se, så der er nymnalet, rengjort, luget og klippet rundt omkring på Fenskær Efterskole – så der er ”klar til skolestart”! Og vores nyrenoverede 3U-bygninger står også og ser næsten parate ud til indflytning. – I kan bare glæde jer – det bliver nogle dejlige lokaler, I får!

I næste uge begynder alle lærerne fællesforberedelserne, og vi har møde både med husmakkeren, afdelingsmøde og sågar en pædagogisk dag, hvor vi alle er samlet til fælles inspiration og diskussion, før vi åbner dørene og tager mod alle de ”gamle” elever, 2. års eleverne, lørdag den 13. august – og alle de nye elever søndag den 14. august. – Men indtil da – så er der indimellem stadig tid til en skovtur – en surf- eller sejltur – en god krimi i sofaen – maling af vinduer – lugen i haven – kaffe på terrassen – dejlig musik – hyggemiddag med venner …… uhm, – selvom det bliver dejligt at ses igen, lige om lidt, så er det nu ikke så tosset at have sommerferie lidt endnu!

Hilsen
Inger

 

IK 08/11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Fortællinger fra hverdagen, Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s