Afslutningsdagene på Fenskær Efterskole

Nøgledyst på Fenskær Efterskole!

Igen i år var en af aktiviteterne, i afslutningsdagene på Fenskær Efterskole, den store nøgledyst. Og igen i år var eleverne vildt opsatte og gode til at samarbejde. Dysten går i al enkelthed ud på, at 10 hold kæmper mod hinanden 2 og 2 i fem forskellige konkurrencer, og hvert hold samarbejder for at vinde flest mulige nøgler. Nøglerne skal til sidst bruges i den afsluttende stafet, hvor 3 låste kasser skal åbnes. Og i kasserne er der selvfølgelig præmier ……..!

De fem forskellige konkurrencer var: Traktortræk, Stenkast fra Vandet, Tagrende Golfløb, Vandkandesnoren og Vandhullerne.

1)      Traktortrækket foregik på centerbanen ved Seminariet, hvor hvert hold skulle trække Fenskær Efterskoles lille blå traktor rundt. Dette var virkeligt hårdt slid, indtil der kom skub i den – så gik det nemmere.

2)      Ved beachvolleybanen hed konkurrencen Stenkast fra Vandet, og her bestod dysten i, hvor langt hvert hold kunne kaste store sten. Der blev målt kast på op til 15 m.

3)      Ved shelterpladsen var posten med Tagrende Golfløbet, hvor hvert hold skulle flytte golfbolde med tagrender i forskellige længder.

4)      Ved stien til hallen var Vandkandesnoren bundet mellem forskellige træer og dannede en cirkel. På snoren var bundet en kande og holdene kæmpede om, hvor meget vand de kunne transporterer rundt langs snoren.

5)      På sportspladsen foregik dysten med Vandhullerne. Hvert hold havde et nedløbsrør med mange huller, som skulle fyldes med vand. Jo højere vandet kom op i røret, jo flere fingre skulle der til at stoppe hullerne, så røret kunne fyldes helt.

Da alle hold havde været igennem de fem poster, samledes vi alle ved sportspladsen, hvor nøglerne skulle bruges. Hvert hold måtte løbe med 1 nøgle ad gangen og prøve den i en af de 3 præmiekasser.  Der blev kæmpet bravt for at få den rette nøgle i den rigtige kasse, og glæden var stor, da det endelig lykkedes.

Hilsen
Nanna

PS – husk også her i sommerferien at se billeder på Fenskær Efterskole billeder på Flickr, hvor der løbende vil blive lagt billeder ind fra vores afslutning!

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s