Afslutning med hus 8, Fenskær Efterskole

Hus 8 på Fenskær Efterskole tog kegler!

Som afslutning på et godt ophold på Fenskær Efterskole valgte Hus 8 pigerne at lave en hyggeaften torsdag d. 16. juni 2011.  Aftenen startede kl. 17, hvor vi i skolens bus kørte til Lemvig – og med første stop: Kebab House. Her blev der afhentet en stor stak pizzaer, som skulle spises hjemme hos Tina.                                                                    

Maden blev spist med stor appetit, og der gik til sidst lidt konkurrence i, hvem der kunne spise mest. Louise Larsen indtog førstepladsen med 9 stykker… godt klaret! Måske skal vi foreslå David i køkkenet, at Fenskær Efterskole afholder mesterskaber i pizzaspisning, så er vi nemlig sikre på at Hus 8 kommer i top 3!!!

Under og efter maden blev der snakket godt ved bordet. Der blev sammen grinet af de gode og sjove oplevelser, som pigerne, i årets løb, har haft på Fenskær Efterskole.  Tiden gik hurtigt, men vi nåede lige at få taget et fælles billede af Hus 8 pigerne, inden bussen kørte videre til Bowlinghallen.

I Bowlinghallen  blev der lagt hårdt ud med X´erne. Både lærere og elever lavede strikes til den store guldmedalje, og der blev fightet godt for at få æren af at være den højest scorende fra Fenskær Efterskole denne aften.  Efter en times spil blev det Louise Holmbo, som løb med titlen med 128 point. Flot!

En rigtig dejlig aften med pigerne fra Hus 8 var slut, og det blev et godt minde at have at kigge tilbage på fra tiden som elev på Fenskær Efterskole.

Hilsen
Tina

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Udflugter og fritid på Febskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s