Sidste aften i skoleåret – på Fenskær Efterskole

Afslutningsfest på Fenskær Efterskole

Her er en “live-melding” fra afslutningsfesten på Fenskær Efterskolen! Det har været en fantastisk hyggelig eftermiddag på efterskolen! Lærerne var blevet bedt om at find tøj frem fra 80’ernes disco-tid – og specielt ”glitter og glamour” stod på elevernes ønskeliste!!! Og hvor så vi da bare ……….. fantastiske ………….. ud ……………..!!!

I eftermiddags fik vi i fællesskab ordnet praktiske ting som at dække festborde i hele spisesalen til aftenens festmiddag, men inden da havde vi i en fint pyntet trailer transporteret Niels og Helge ned til vores lokale købmand, hvor de blev afkrævet is og sodavand til hele flokken.

Der har også været underholdning – som har været, at lærerne blev delt i 2 hold, der skulle dyste mod hinanden på forskellig vis. De blev udfordret med alt fra rebus-gæt, sanselege og dansekonkurrencer til lagkage-værksted, hvor der skulle præcisionsarbejde og koncentration til!

OG – så den uundgåelige vandkamp, hvor der var rigtig mange, der blev godt og grundigt gennemvaskede!!!

Festmiddagen var som altid i hyggelige rammer og med dejlig mad …… men det kunne ret hurtigt mærkes, at der også spredte sig en forventning om, at nu skulle vi snart ind og starte diskoteket op.

Vi har igen i år hyret diskoteket Rolling Stars, og de er super gode til at banke en stemning i vejret! – Jeg må tilbage …….. der danses, så duggen løber ned ad vinduerne og dørene må åbnes, så alle skolens naboer også får fuld glæde (?) af vores fest!

Hilsen
Inger

IK / 06.11

PS: – se billeder fra Elevrådets arrangement  – og lærernes fantastiske udklædning – på Facebook (Fenskær Efterskole) og Fenskær efterskole billeder på Flickr.

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s