Afslutning med hus 5, Fenskær Efterskole

”Hus 5” fra Fenskær Efterskole holdt afslutning i Lemvig

Jeg blev mødt af 10 glade, velklædte og velfriserede unge mænd, da jeg kl. 18.00 præcis drejede ind på P-pladsen med skiltet Fenskær Efterskole, torsdag den 16. juni 2011. Drengene, min husmakker og jeg havde sammen besluttet os for at tage på tur til Lemvig, som afslutning på skoleåret 2010-2011.

Eleverne blev pakket i de to biler, og vi begav os mod første bestemmelsessted, Kebab House, Lemvig. Maden havde vi heldigvis bestilt hjemmefra, så i løbet af et kvarter havde roen sænket sig over os alle, og vi kunne nyde den gode mad.

Mætte kørte vi videre til min husmakker, Davids hus, hvor vi i en god halv time hyggede os med snak, hygge og lidt godt til ganen. Vi fik samtidig fordelt hold til vores senere besøg i Lemvig Bowlingcenter. Her ankom vi præcis kl. 20.00, hvor vi lige netop nåede at hilse på et ”pigehus”, ligeledes fra Fenskær Efterskole, og så var det bare i gang med aftenens udfordringer. Der var ”rød kegle”, hvilket vil sige, at man, hvis en rød kegle står i spidsen på banen, har mulighed for at vinde en sodavand til hele sin bane, HVIS man fik en STRIKE på den givne bane. Det lykkedes en enkelt gang i løbet af aftenen.

Klokken 21.15 sad alle, mætte af dagens oplevelser (og al maden!!), igen i bilerne med kurs retur mod Fenskær Efterskole.

Hilsen
Mette G.

– se billeder fra aftenen på Fenskær efterskole billeder på Flickr!

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Udflugter og fritid på Febskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s