Fenskær Efterskoles skoleweekend og emneuge

Optakt til Markedsdagen på Fenskær Efterskole

Erna pilefletter på Fenskær Efterskoles Markedsdag 2010

Så har en dejlig rolig og afslappet weekendstemning indfundet sig på Fenskær Efterskole. Fredagene her på skolen har sit helt eget og ret faste forløb. Alle, der skal være på skolen i weekenden, mødes altid til eftermiddagskaffe og uddeling af weekendens praktiske opgaver kl. 15.30. Derefter har alle fri, og kan selv bestemme, hvad resten af eftermiddagen skal bruges til, men netop fordi vi er samlede, kan vi også få sat gang i nogle forskellige aktiviteter.

I dag blev eftermiddagsplanerne, at en flok gerne ville i EDB – og en anden gruppe fik sat hinanden stævne til en omgang indendørs fodbold – og nogle få stykker blev enige om, at en tur i ”styrketræning”, kunne være godt. Planerne for aftenen blev også allerede skitserede – lidt mere tid i EDB …. og hygge i TV-stuen!

Denne weekend er dog lidt anderledes – for vi har ”blive weekend” på Fenskær Efterskole, så alle elever skal blive på skolen, og vi har undervisning på værkstederne både lørdag og søndag. Temaet for vores skoleweekend er forberedelserne til vores Markedsdag på onsdag, så fra lørdag formiddag startes produktionen til boderne – med alt fra stenhugning, pilefletning og glasmosaikker til kagebagning, gøgl og underholdningsmusik.

Hilsen
Inger

PS – Til Markedsdagen er alle velkomne, der er interesserede i at besøge vores skole – og markedsboderne har åbent fra kl. 13.30 til 19. Fenskær Efterskoles køkken laver i dagens anledning en café, hvor man både kan købe sin eftermiddagskaffe og/eller sin aftensmad til en billig pris.

IK / 05.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole, Skolearrangementer på Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

2 svar til Fenskær Efterskoles skoleweekend og emneuge

  1. Marianne Bjerre siger:

    Det var fantastisk at være til markedsdag på Fenskær efterskole igen, også selv om det var som tilskurer. Jeg glæder mig rigtig meget til igen at være én af dem som arbejder med forberedelserne og står i bod og er sammen med eleverne igen. Maden og stemningen var som altid i top. Skønt at så mange fra Nr. Nissum også var kommet for at nyde dagen sammen med os. Dejligt at mærke den store interesse og opbakning fra lokalsamfundet til alle på Fenskær efterskole.

    Tak for en dejlig dag til elever og hele det ‘arbejdende folk :-)’

    Hilsen Marianne Bjerre

  2. Pingback: Markedsdag på Fenskær Efterskole | Fenskær Efterskole

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s