Fenskær Efterskole til Skolefodboldturnering i Silkeborg

Fenskær Efterskole deltager i Skolefodboldturnering i Silkeborg

Her i morges sendte vi 32 glade elever og 3 lærere fra Fenskær Efterskole til DHIF’s Special Olympics Skolefodboldturnering i Silkeborg – og humøret og forventningerne har været høje her i den sidste tid, for sidste år kom eleverne hjem med 2 guldpokaler fra stævnet – og årene før er der også blevet taget pokaler hjem.

Under aftensmaden i går fortalte én af eleverne, hvordan han sidste år var kommet med på et afbud, fordi en anden spiller var blevet skadet, og først fik at vide 10 min før de skulle køre, at han skulle med. ”Så vandt vi den første kamp, 5-0 tror jeg – og vi var bare helt oppe og køre!!!” Næste kamp blev også vundet, vist 4-0, mener han – og så vinkede finalen forude. ”Men de var altså nogle bisser. De spillede hårdt – og dommeren så slet ikke alt det, de gjorde – – – men vi vandt jo. Og bagefter skulle vi op og have pokal, og vi skulle også fotograferes. Det var en vildt god dag!” – Så ….. nu krydser vi fingre for de 3 hold, vi har sendt til Silkeborg i dag. Forleden blev spillerne lovet, at kom der endnu en pokal med hjem, måtte vi vist til at have et pokalskab på Fenskær Efterskole, da pokalerne indtil nu har levet en lidt overset tilværelse ovenpå et skab i spisesalen.

Madpakkerne  blev smurt i går aftes, morgenmaden indtaget allerede kl. 7 i morges – og kampgejsten og vindermentaliteten er helt i top! Vi sidder ”herhjemme” nu og venter spændt på nyt – og sender i tankerne endnu et held & lykke til dem!

Hilsen
Inger

/ IK 05.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s