Fenskær Efterskole blogger

Fenskær Efterskole blogger

Velkommen til Fenskær Efterskoles nye blog! Det er spændende at gå i gang med dette nye dialogforum, hvor vi vil fortælle løst og fast fra vores hverdag. Som bloggere bliver det små fortællinger fra hverdagen, og det liv vi har på efterskolen, vi kan nå ud til flere med. Vi har en idé om både at kunne skrive til både gamle, nuværende og kommende elever og deres forældre samt Fenskær Efterskoles venner, og give et levende og aktivt billede af det at gå på efterskole.

Sidder man som privatperson til et selskab og præsenterer sig bl.a. som efterskolelærer, er det sikkert, at der altid vil komme reaktioner som ”åh ja – ja, jeg har også selv gået på …..”, og inden længe kan den ene historie afløse den anden. På samme måde når vi holder Elevkomsammen en gang om året for tidligere elever på Fenskær Efterskole og oplever, at de glædesstrålende sidder og fortæller løs om ”dengang”, – så bliver man som lærer slet ikke i tvivl om, at et godt efterskoleophold trækker lange spor i ens liv og bekræfter, at det kan være med til at gøre en positiv forskel.

Jeg starter her i velkomsten med at skrive ”vi” – og det er også Fenskær Efterskole og dermed både ledelse og lærerkollegie, dette initiativ bliver bakket op af, men i første ombæring er det mig, I vil komme til at møde her på siden. Jeg synes blog-stilen er en interessant ny måde at kommunikere på for os på Fenskær Efterskole, og ikke mindst dens rækkevidde imellem både fortid og fremtid gør det til en spændende måde at fortælle om, hvad der rører sig i vores hverdagsliv og hvad vi har på hjertet!

Hilsen
Inger

Inger Kleinstrup, Fenskær Efterskole, maj 2011

/ IK 05.11

Reklamer

Om fenskaer

Fenskær Efterskole, en specialefterskole i Nr. Nissum
Dette indlæg blev udgivet i Nyheder fra Fenskær Efterskole. Bogmærk permalinket.

Et svar til Fenskær Efterskole blogger

  1. mark lindstrøm siger:

    jeg var super glad for at gå på fesnkær og var lidt træt af at jeg skulle stoppe der oppe :=)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s